Revisió mèdica amb prova d’esforç

Prova d'esforç

Les revisions mèdiques esportives amb prova d’esforç no han de ser considerades com un pur tràmit per a obtenir el Certificat Mèdic Esportiu (CME), document necessari per a federar-se en esports com el futbol, basquet, handbol, ciclisme o atletisme.

FUTBOLSALUT ofereix una revisió mèdica de nivell 1 o nivell 2:

 • Electrocardiograma i valoració cardiorespiratòria completa
 • Valoració antropomètrica (pes, massa muscular, percentatge gras)
 • Valoració ortopèdica
 • Valoració dels òrgans dels sentits
 • Anamnesi
 • Prova d’esforç amb Polar Team 2 (Futbol, Basquet, Handbol) (nivell 2)
 • Prova d’esforç maximal amb cicloergòmetre (nivell2)
 • Certificat Mèdic Esportiu (CME)

FUTBOLSALUT ofereix aquest servei per tots els esports d’equip: futbol, basquet, handbol, hockey… En l’apartat clients podeu consultar tots els clubs de les diferents disciplines que han confiat en els nostres serveis.

Posa’t en contacte amb nosaltres a través d’aquest formulari, el nostre correu o telèfon per rebre més informació i conèixer les condicions d’aquest servei.

La prova d’esforç

Una valoració mèdic-esportiva, que ha de ser el més completa possible, ens donarà una informació molt valuosa de l’estat de salut de l’esportista, a banda de ser un requisit indispensable per a la pràctica d’activitat física.

Per què és necessària una prova d’esforç? Aquesta prova servirà per analitzar la situació actual de l’esportista, la seva evolució si ja s’ha fet altres proves d’esforç i permetrà detectar possibles riscos i aconsellar noves vies d’entrenament.

Des del 2003, i per Real Decret, les revisions mèdiques esportives han de ser signades per un Metge especialista en Medicina Esportiva, i en un Centre Homologat, condicions que FUTBOLSALUT compleix.

Sabem, per experiència, que els esportistes necessiten un control mèdic regular, principalment per verificar que el nivell d’activitat sigui adequat i per vigilar l’aparició d’alteracions cardiològiques. Tot això és important per esportistes adults i també pels nens i adolescents que estan donant les primeres passes en el món de l’esport.

Els Compromisos de FUTBOLSALUT

Prova d'esforç

 1. Som metges especialistes en Medicina Esportiva i treballem des d’un Centre Homologat per la Generalitat de Catalunya, complint els requeriment legals per a la realització de proves d’esforç.
 2. Disposem de despatx a les instal·lacions de Centre de Rehabilitació Gramenet (Centre Homologat), amb tots els aparells mèdics, així com un cicloergòmetre amb software de proves d’esforç per a esportistes de mitjà i alt nivell.
 3. Possibilitat de desplaçar-nos als clubs per realitzar les revisions mèdiques.
 4. En cas de detectar alguna alteració cardiològica que requereixi proves complemetàries com ecocardiograma o cicloergometries, sempre que sigui per indicació mèdica dels nostres facultatius, aquestes es realitzaran sense cap cost afegit *Queden exclosos els bufs cardíacs innocents
 5. Tot el procés d’entrega de certificats i informes es fa a través de l’àrea d’usuaris de la web. Això permet a l’esportista accedir als seus informes en qualsevol moment i garanteix la confidencialitat, seguint així els criteris de LOPD. Addicionalment, el client podrà accedir a una història clínica continuada que permet detectar canvis eventuals i realitzar els ajustos mèdics corresponents, optimitzant el rendiment físic de l’esportista, a mitjà i llarg termini.