Qui som

FUTBOLSALUT està dirigida pel doctor Joan Vilaseca i Pujol, que també exerceix funcions de metge. FUTBOLSALUT desenvolupa les seves activitats al “Centre de Rehabilitació Gramenet”.

JOAN VILASECA I PUJOL

Joan Vilaseca i Pujol

Llicenciat en Medicina a la Universitat de Barcelona. Metge especialista en Medicina Esportiva a la UB. Diplomat en Infermeria a l’Escola Gimbernat.

Director mèdic del Centre de RHB Gramenet des de 2009. Metge a la Mutua Asepeyo des de 2007. Cap dels serveis mèdics de la UDA Gramenet temporades 2006-2010. Cap dels serveis mèdics del Lloreda CF i Bàsquet Mollet temporada 2012-13.

Va fundar FutbolSalut amb el Dr. Lautaro Candioti en 2008 i la dirigeix en solitari des de 2011.

Fundador i director general de RunningSalut i BikeSalut des de 2012.

CENTRE REHABILITACIÓ GRAMENET

Centre Gramenet
Aquest centre és una empresa homologada pel Servei Català de la Salut on es tracten patologies relacionades amb tots els esports i s’ofereixen diferents serveis:

  • test d’aptitud esportiva
  • proves d’esforç
  • traumatologia esportiva
  • diagnòstic, tractament i rehabilitació de lesions
  • assessoria en conceptes d’entrenament, nutrició i preparació física de l’esportista

El Centre Rehabilitació Gramenet està situat en Santa Coloma de Gramenet però FUTBOLSALUT proporciona els seus serveis a tota Catalunya. En l’actualitat tenim clients de totes les poblacions del Barcelonès (Santa Coloma de Gramenet, Badalona, Barcelona, Hospitalet de Llobregat i Sant Adrià del Besòs) i també d’altres ciutats com Girona, Terrassa, Sabadell o Sant Cugat.

Passeig Llorenç Serra, 27 – baixos

Santa Coloma de Gramenet 08922

Tel. 934662252 – Fax 933852646

Mostra un mapa més gran