Polar Team II

Polar Team

FUTBOLSALUT ha creat un nou servei dirigit principalment per a Campus d’Estiu o Lligues d’Oci o Empresa.

En aquests casos no existeix requeriment oficial d’un certificat d’aptitud esportiva però sí que és recomanable, en general, un estudi de la resposta física durant la pràctica de l’esport. Es tracta d’un estudi de monitorització in-situ durant tot un partit de futbol amb el sistema Polar Team II.

Aquests estudis els realitzen equips professionals durant entrenaments i partits amistosos. Cada jugador porta un pulsòmetre durant mitja part; la centraleta va enregistrant totes les variacions de freqüència cardíaca individualment, alhora que el personal mèdic de FUTBOLSALUT va analitzant les dades rebudes en temps real.

Aquest tipus de valoracions són molt recomanables en esportistes a partir dels 30 anys i ens donen molta informació tant mèdica com de l’estat físic dels jugadors. La informació obtinguda no és tan completa com la que dona una prova d’esforç, sempre necessària en tots els nivells de pràctica d’activitat física, però sí que permet fer un seguiment i una anàlisis bàsica de l’estat físic de l’esportista.

A FUTBOLSALUT, mitjançant Polar Team II estudiem:

  • Evolució i acomodació de la freqüència cardíaca a l’esforç
  • Freqüència cardíaca mitja
  • Pic de freqüència cardíaca màxima
  • Recuperació post-esforç
  • Valoració de risc cardíac

Cada jugador rebrà, de manera confidencial seguint la llei de protecció de dades, un informe personalitzat detallat amb tota la informació estudiada.

Posa’t en contacte amb nosaltres a través d’aquest formulari, el nostre correu o telèfon per rebre més informació i conèixer les condicions d’aquest servei.